Bölmə:Mətbəx
Ədviyyatlardan düzgün istifadə qaydaları
Noy 25, 2017
Bişirdiyiniz bütün xörəklərin ləzzətli olmağını istəyirsinizsə, ədviyyatlardan düzgün istifadə etmək qaydalarını öyrənməlisiniz....
Balıq ləvəngisi necə hazırlanır? – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”
Noy 20, 2017
“Gencaile.az” saytının ənənəvi olaraq hər həftənin bazar ertəsi oxucularına təqdim etdiyi “Yeməyə nə var?” rubrikasında bu dəfə...
Qatılaşdırlımış südü evdə necə hazırlamaq olar?
Noy 18, 2017
“Сгущенное молоко” yəni “Qatılaşdırılmış süd”ü sevməyən insan tapmaq mümkün deyil. Lakin çox vaxt xanımlarımız...
Moruq mürəbbəsini BELƏ BİŞİRİN
Noy 16, 2017
Qış aylarında soyuqdəymənin qarşısını almaq üçün mürəbbəsindən ən çox istifadə etdiyimiz meyvələrdən biri moruqdur. “Gencaile.az” sizə...
Türk dovğası: yayla şorbası – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”
Noy 13, 2017
Keçən həftənin bazar ertəsi olduğu kimi, bu gün də “Gencaile.az” saytının “Yeməyə nə var?” rubrikası oxucularına əcnəbi ölkə...
Xiyar turşusunun asan HAZIRLANMA QAYDASI
Noy 08, 2017
Xiyar turşusu asan şəkildə necə hazırlanır? Hazırlanarkən nələrə diqqət etmək lazımdır? “Gencaile.az” evdə hazırlayacağınız xiyar...
İspaniya mətbəxindən sobada sarımsaqlı toyuq – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”
Noy 06, 2017
“Gencaile.az” saytının ənənəvi olaraq hər həftənin bazar ertəsi oxucularına təqdim etdiyi “Yeməyə nə var” rubrikasında bu dəfə...
Çuğundur turşusu yemisiniz? – FƏRQLİ RESEPT
Noy 02, 2017
Artıq soyuq havaların başlaması ilə turşuların da hazırlanmasına başlanılıb. “Gencaile.az” sizə bu dəfə fərqli çuğundur turşusunun...
Ispanaqlı yumurtanın – HAZIRLANMA QAYDASI – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”
Okt 30, 2017
Vitaminlə zəngin ispanaq ən faydalı sulu yeməklərdən biridir. Amma ispanağı fərqli ləzzətlərlə qarışdırıb bişirdikdə də çox faydalı olur....
Soyuq havaların yeməyi: Limonlu toyuq şorbası
Okt 23, 2017
Havaların soyuması ilə əlaqədar isti şorbaların yeyilməsi daha məsləhətlidir. “Gencaile.az”-ın “Yeməyə nə var?” rubrikası sizə...
SON MÜZAKİRƏLƏR