Bölmə:Mətbəx

edviyyat

Ədviyyatlardan düzgün istifadə qaydaları

Bişirdiyiniz bütün xörəklərin ləzzətli olmağını istəyirsinizsə, ədviyyatlardan düzgün istifadə etmək qaydalarını öyrənməlisiniz....

baliq levengisi

Balıq ləvəngisi necə hazırlanır? – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”

“Gencaile.az” saytının ənənəvi olaraq hər həftənin bazar ertəsi oxucularına təqdim etdiyi “Yeməyə nə var?” rubrikasında bu dəfə...

moloko

Qatılaşdırlımış südü evdə necə hazırlamaq olar?

“Сгущенное молоко” yəni “Qatılaşdırılmış süd”ü sevməyən insan tapmaq mümkün deyil. Lakin çox vaxt xanımlarımız...

moruq

Moruq mürəbbəsini BELƏ BİŞİRİN

Qış aylarında soyuqdəymənin qarşısını almaq üçün mürəbbəsindən ən çox istifadə etdiyimiz meyvələrdən biri moruqdur. “Gencaile.az” sizə...

YAYLA SORBASI

Türk dovğası: yayla şorbası – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”

Keçən həftənin bazar ertəsi olduğu kimi, bu gün də “Gencaile.az” saytının “Yeməyə nə var?” rubrikası oxucularına əcnəbi ölkə...

xiyar

Xiyar turşusunun asan HAZIRLANMA QAYDASI

Xiyar turşusu asan şəkildə necə hazırlanır? Hazırlanarkən nələrə diqqət etmək lazımdır? “Gencaile.az” evdə hazırlayacağınız xiyar...

toyuq

İspaniya mətbəxindən sobada sarımsaqlı toyuq – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”

“Gencaile.az” saytının ənənəvi olaraq hər həftənin bazar ertəsi oxucularına təqdim etdiyi “Yeməyə nə var” rubrikasında bu dəfə...

cugundur

Çuğundur turşusu yemisiniz? – FƏRQLİ RESEPT

Artıq soyuq havaların başlaması ilə turşuların da hazırlanmasına başlanılıb. “Gencaile.az” sizə bu dəfə fərqli çuğundur turşusunun...

yumurta

Ispanaqlı yumurtanın – HAZIRLANMA QAYDASI – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”

Vitaminlə zəngin ispanaq ən faydalı sulu yeməklərdən biridir. Amma ispanağı fərqli ləzzətlərlə qarışdırıb bişirdikdə də çox faydalı olur....

sorba

Soyuq havaların yeməyi: Limonlu toyuq şorbası

Havaların soyuması ilə əlaqədar isti şorbaların yeyilməsi daha məsləhətlidir. “Gencaile.az”-ın “Yeməyə nə var?” rubrikası sizə...