Bölmə:Mətbəx
Xardal və balda bişirilmiş dovşan
İyn 16, 2023
“Gencaile.az” saytı xardal və balda dovşan ətinin bişirilmə qaydasını təqdim edir Tərkibi (4-6 pay): 1 kq dovşan əti 50 q toyuğun döş...
Turp şorbası belə hazırlanır – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”
İyn 12, 2023
“Gencaile.az” saytının “Yeməyə nə var?” rubrikasında bu gün sizə yay yeməyi olan turp şorbasının hazırlanma qaydasını təqdim...
Bu ilin trend olan 10 mətbəx dizaynı – “EVİN İŞİ”
İyn 10, 2023
Hər bir insan üçün evdə ən vacib hissələrdən biri də mətbəxdir. Ailəvi yeməklərin yeyildiyi, vaxtın keçirildiyi, xüsusən də yeməklərin...
Alça döyməci necə hazırlanır?
İyn 08, 2023
Qədim məzələrimizdən biri də Döyməcdir. Döyməc müxtəlif meyvələrlə (alça, albalı, gavalı, zoğal, alma və s.) hazırlanır. Adətən yağlı ət...
Gilas peçenyesi necə hazırlanır? – “ŞİRİN SÜFRƏ”
İyn 05, 2023
Görünüşü heyranedici olan və asan hazırlanan peçenye istəyirsinizsə, “Gencaile.az” saytının “Şirin süfrə” rubrikasında instagram sosial...
Mətbəx sirləri: limonla marinə edilmiş xiyar
İyn 01, 2023
Tərkibi (1 litrlik banka üçün): xiyar (bankaya neçəsi yerləşsə) 1 fal limon (bütöv dilim) 3-4 diş sarımsaq 3-4 ədəd dəfnə yarpağı 1 ç.q. dənəvər...
“Barmaq kababı” belə hazırlanır – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”
May 30, 2023
“Gencaile.az” saytının “Yeməyə nə var?” rubrikasında bu gün oxucularımıza “Barmaq kababı”nın hazırlanma qaydasını...
Mətbəxdə qüsursuz olmağın sirləri
May 25, 2023
Hər bir xanım öz mətbəxində qüsursuz olmaq istəyər. Bu qüsursuzluğun isə müxtəlif sirləri olur. Bu xırdalıqları bilmək istəyirsinizsə, bu...
Plov üçün qazmaq reseptləri – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”
May 22, 2023
Qazmaq – Şərq mətbəxində plovu bəzəmək üçün istifadə olunan xırçıldayan qabıqdır. Qazmaq plovu bəzəmək və yemək üçün istifadə edilir....
Dünya şöhrətli aşpazdan yeməkləri dadlı edən 9 MƏTBƏX SİRRİ
May 18, 2023
Amerikada yayımlanan aşpaz yarışmalarında məşhurlaşan Qordon Ramsey 9 kulinariya sirini açıqlayıb. “Gencaile.az” saytı xarici mətbuata...
SON MÜZAKİRƏLƏR