Bölmə:Mətbəx

yemek

Xardal və balda bişirilmiş dovşan

“Gencaile.az” saytı xardal və balda dovşan ətinin bişirilmə qaydasını təqdim edir   Tərkibi (4-6 pay): 1 kq dovşan əti 50 q toyuğun döş...

yemeye ne var

Turp şorbası belə hazırlanır – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”

“Gencaile.az” saytının “Yeməyə nə var?” rubrikasında bu gün sizə yay yeməyi olan turp şorbasının hazırlanma qaydasını təqdim...

metbex

Bu ilin trend olan 10 mətbəx dizaynı – “EVİN İŞİ”

Hər bir insan üçün evdə ən vacib hissələrdən biri də mətbəxdir. Ailəvi yeməklərin yeyildiyi, vaxtın keçirildiyi, xüsusən də yeməklərin...

alca

Alça döyməci necə hazırlanır?

Qədim məzələrimizdən biri də Döyməcdir. Döyməc müxtəlif meyvələrlə (alça, albalı, gavalı, zoğal, alma və s.) hazırlanır. Adətən yağlı ət...

tort

Gilas peçenyesi necə hazırlanır? – “ŞİRİN SÜFRƏ”

Görünüşü heyranedici olan və asan hazırlanan peçenye istəyirsinizsə, “Gencaile.az” saytının “Şirin süfrə” rubrikasında instagram sosial...

xiyar

Mətbəx sirləri: limonla marinə edilmiş xiyar

Tərkibi (1 litrlik banka üçün): xiyar (bankaya neçəsi yerləşsə) 1 fal limon (bütöv dilim) 3-4 diş sarımsaq 3-4 ədəd dəfnə yarpağı 1 ç.q. dənəvər...

yemeye ne var

“Barmaq kababı” belə hazırlanır – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”

“Gencaile.az” saytının “Yeməyə nə var?” rubrikasında bu gün oxucularımıza  “Barmaq kababı”nın hazırlanma qaydasını...

metbex

Mətbəxdə qüsursuz olmağın sirləri

  Hər bir xanım öz mətbəxində qüsursuz olmaq istəyər. Bu qüsursuzluğun isə müxtəlif sirləri olur. Bu xırdalıqları bilmək istəyirsinizsə, bu...

yemeye ne var

Plov üçün qazmaq reseptləri – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”

Qazmaq – Şərq mətbəxində plovu bəzəmək üçün istifadə olunan xırçıldayan qabıqdır. Qazmaq plovu bəzəmək və yemək üçün istifadə edilir....

Qordon Ramsey

Dünya şöhrətli aşpazdan yeməkləri dadlı edən 9 MƏTBƏX SİRRİ

Amerikada yayımlanan aşpaz yarışmalarında məşhurlaşan Qordon Ramsey 9 kulinariya sirini açıqlayıb. “Gencaile.az” saytı xarici mətbuata...