yemeye ne var

Turp şorbası belə hazırlanır – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”

Baxış sayı: 417

“Gencaile.az” saytının “Yeməyə nə var?” rubrikasında bu gün sizə yay yeməyi olan turp şorbasının hazırlanma qaydasını təqdim edəcəyik.

 

Tərkibində nələr var?

2 dəstə turp (yarpaqları ilə)

4 stəkan toyuq bulyonu

2 x.q. zeytun yağı

Cəfəri, duz, istiot

Necə hazırlanır?

Turp və yarpaqlarını yuyub doğrayın və zeytun yağında saralanadək qızardın. Üstünə isti toyuq bulyonu əlavə edib 5 dəqiqə bişirin. Hamısını mikserdən keçirib xırda gözlü aşsüzəndən süzün. Duz, istiot vurun.

 

Hazırladı: İlahə Atəş




Bir cavab yazın

Sizin e-poçt ünvanınız dərc edilməyəcəkdir. Gərəkli sahələr * ilə işarələnmişdir