et

Çinlilər saxta əti necə hazırlayır?

Baxış sayı: 333
Çin bütün dünyada istehsal etdiyi saxta məhsullarla tanınmış ölkədir. Qida məhsulları,hətta ət belə buna daxildir. “Saxta ət necə hazırlanır” sualı sizə də maraqlıdırsa, tanış olun.

Bunun üçün Zeng Xiang Ji ekstraktından istifadə olunur.

Bunun üçün Zeng Xiang Ji ekstraktından istifadə olunur.

Bu ekstraktdan istifadə edərək çox asanlıqla toyuq və donuz ətlərini inək ətinə “çevirirlər” .

Bu maddə Çində yerləşən bir çox restoranda istifadə olunur.

Bu maddə Çində yerləşən bir çox restoranda istifadə olunur.

Əti xüsusiekstraktın içində qarışdırılır.

Əti xüsusi ekstraktın içində qarışdırılır.

Solda gördüyünüz sousun içində qarışdırılmış donuz ətidir. Sağda isə sadə ətdir.

Solda gördüyünüz sousun içində qarışdırılmış donuz ətidir. Sağda isə sadə ətdir.

Bir saatlıq prosedurdan sonra ətlər arasında yaranan fərq

1 saatlıq prosedurdan sonra ətlər arasında yaranan fərq.

Ət artıq hazır şəkildə masaya gələndə həm qoxusu, həm də dadı ilə inək ətindən çoxda fərqlənmir.

Ət artıq hazır şəkildə masaya gələndə həm qoxusu həm də dadı ilə inək ətindən çox da fərqlənmir.

Beləliklə toyuq və ya donuz ətini inək ətinə çevrilmiş olur.




Bir cavab yazın

Sizin e-poçt ünvanınız dərc edilməyəcəkdir. Gərəkli sahələr * ilə işarələnmişdir