Bölmə:Mətbəx

TOYUQ RULETI

Fıstıqlı toyuq ruletini belə hazırlayın – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”

“Gencaile.az” saytının “Yeməyə nə var?” rubrikasında bu gün sizə fıstıqlı toyuq ruletinin hazırlanmasından bəhs edəcəyik.  ...

toyuq sorbasi

Sarımsaqlı toyuq şorbası necə hazırlanır?

Tərkibi: 1 kq sümüksüz toyuq əti 2 xörək qaşığı toyuq suyu 2 xörək qaşığı un 3 xörək qaşığı qatıq 2 diş sarımsaq 1 ədəd yumurta 1 çay...

Terevezli omlet

Tərəvəzli omlet belə hazırlanır? – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”

“Gencaile.az” saytının “Yeməyə nə var?” rubrikasında bu gün oxucularımıza tərəvəzli omletin hazırlanmasından bəhs edəcəyik.  ...

metbex

Hazırda hansı mətbəx dekoruna üstünlük verilir? – Pərdə, kilim və… – “EVİN İŞİ”

Qadınlar günlərini çox hissəsini mətbəxdə keçirirlər. Gözəl dizaynla və rahat mebellərlə tərtib edilmiş mətbəxdə yorğunluq əsla hiss olunmaz....

yumurta sirniyyati

Yumurta şirniyyatı belə hazırlanır – RESEPT

Tərkibi: Xəmiri üçün: 2 ədəd yumurta 8 yemək qaşığı qatıq 1,5 su stəkanı un 1 paket qabartma tozu   Şərbəti üçün: 2 su stəkanı su 2 su...

heyva dolmasi

Heyva dolması necə hazırlanır? – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”

“Gencaile.az” saytının “Yeməyə nə var?” rubrikasında bu dəfə sizə heyva dolmasının hazırlanmasından bəhs edəcəyik.  ...

baliq sorbasi

Həmişə qızartma olmaz: Balıq şorbası

İnqrediyentlər 1 ədəd orta ölçülü balıq 6 stəkan su 3 x.q. yağ 1 ədəd soğan 1 diş sarımsaq 1 ədəd böyük kök 1 ədəd dəfnə yarpağı ½ dəstə...

BALQABAQ SIRNIYYATI

Balqabaq şirniyyatını belə hazırlayın – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”

Ana vətəni Amerika olan bir bostan bitkisindən bəhs edəcəyik: Zoluşka nağılında faytona çevrilən, müxtəlif ölkələrdə cadugərlər bayramının simvolu...

SOUS

Dünyanın ən məşhur SOUSLARI

Sous istənilən əsas yemək və ya qarnir üçün nəzərdə tutulan duru ədviyyatdır. Əvvəllər souslar qidaya duzlu ədviyyat kimi qatılırdı. Məsələm...

Xasil

Xaşıl necə hazırlanır? – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”

“Gencaile.az” saytının “Yeməyə nə var?” rubrikasında bu gün sizə daha çox havanın soyuq keçdiyi günlərdə hazırlanan xaşılın necə...