Bölmə:Mətbəx

SOUS

Dünyanın ən məşhur SOUSLARI

Sous istənilən əsas yemək və ya qarnir üçün nəzərdə tutulan duru ədviyyatdır. Əvvəllər souslar qidaya duzlu ədviyyat kimi qatılırdı. Məsələm...

Xasil

Xaşıl necə hazırlanır? – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”

“Gencaile.az” saytının “Yeməyə nə var?” rubrikasında bu gün sizə daha çox havanın soyuq keçdiyi günlərdə hazırlanan xaşılın necə...

almali eriste

Almalı əriştə belə hazırlanır – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”

“Gencaile.az“ saytının “Yeməyə nə var?” rubrikasında bu gün sizə almalı əriştənin hazırlanma qaydası haqda danışacağıq.  ...

sous

Sıxca sousu necə hazırlanır?

“Gencaile.az” saytı “bu gün nə bişirim” deyə düşüünənlər üçün Qarabağın məşhur sıxca sousunun hazırlanma qaydasını təqdim...

SeSrəngi

“Şeşrəngi”ni belə hazırlayın – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”

Qarabağ mətbəxi Azərbaycanın ənənəvi milli mətbəx mədəniyyətinin tərkib hissəsidir. Tarixən başqa regionların mətbəxləri ilə qarşılıqlı...

metbex

Mətbəxi həyat tərzinə çevirənlərə 15 tövsiyə

Mətbəxdə vaxt keçirməyi sevirsiniz? Xəyalınıza mətbəxdə musiqi sədaları altında yemək bişirərkən əyləndiyinizi gətirsəniz də, gözlərinizi...

ParmesanlI Toyuq

Tavada parmesanlı toyuğu belə hazırlayın – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”

“Gencaile.az” saytının “Yeməyə nə var?” rubrikasında bu gün sizə tavada parmesanlı toyuğun hazırlanması haqda danışacağıq.  ...

almali sakaladli piroq

Alma ilə şokoladlı piroq necə hazırlanır?

İnqrediyentlər 2 x.q. yağ 4 ədəd yumurta 150 qram  şəkər tozu 30 qram kakao-toz 2 ç.q. qabartma tozu 100-150 qram un 2-3 ədəd alma   Hazırlanma...

sogan

Tərəvəzli soğan qızartması necə hazırlanır? – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”

“Gencaile.az” saytının “Yeməyə nə var?” rubrikasında bu gün sizə tərəvəzli soğan qızartmasının hazırlanma qaydasını təqdim edəcəyik.  ...

KONFET

“Çinar” konfeti belə hazırlanır – RESEPT

Tərkibi 300 qr taxta peçenye 125 qr qovurulmuş qoz 125 qr qovurulmuş fındıq 100 qr kərə yağı 1 banka qatılaşdırılmış süd 2 ədəd piletka qara şokolad...