Bölmə:Mətbəx

Kumpir

Ev üsulu kumpir necə hazırlanır? – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”

“Gencaile.az” saytının “Yeməyə nə var?” rubrikasında bu gün sizə ev üsulu kumpir hazırlamağın qaydasından bəhs edəcəyik.  ...

Fried banana dessert / Kluay Tod -Thai dessert with batter fried bananas dusted with powdered sugar, selective focus

Banan qızartması necə hazırlanır?

İnqrediyentlər 4 ədəd banan 2 x.q. qarğıdalı nişastası   ÜZƏRİNİ BAĞLAYAN İÇLİK ÜÇÜN: 1 ədəd yumurta 1 stəkan süd 1 stəkan un 1 paket...

balqabaqli makaron

Balqabaqlı makaron necə hazırlanır? – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”

“Gencaile.az” saytının “Yeməyə nə var?” rubrikasında bu dəfə oxucularımıza balqabaqlı makaronun hazırlanma qaydasından bəhs...

saftali keksi

Ətirli və dadlı şaftalı keksi – RESEPT

Ərzaqlar: 1.5 stəkan un 1 stəkan şəkər tozu 200 qram marqarin və ya kərə yağı 1 paket vanil 1 paket qabartma tozu 3 ədəd yumurta 2 ədəd şaftalı...

Balqabaq qızartmasi

Balqabaq qızartması necə hazırlanır? – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”

“Gencaile.az” saytının “Yeməyə nə var?” rubrikasında bu gün sizə balqabaq qızartmasının hazırlama qaydasından bəhs edəcəyik....

uzum piroqu

Üzümlü piroq necə hazırlanır?

İnqrediyentlər 100 qram yağ 2 ədəd yumurta 1 stəkan şəkər tozu 50 qram süd 1-1,5 stəkan un 1 ç.q. qabartma tozu 0.5 ç.q. vanelin 300 qram üzüm (kişmiş)...

İspanaqli kroket

İspanaqlı kroketi belə hazırlayın – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”

“Gencaile.az” saytının “Yeməyə nə var?” rubrikasında bu gün sizə ispanaqlı kroketin hazırlanma qaydasını təqdim edəcəyik.  ...

krevetka

Sarımsaqlı krevetkanı belə hazırlayın – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”

 “Gencaile.az” saytının “Yeməyə nə var?” rubrikasında bu gün sizə sarımsaqlı qızardılmış krevetkanın hazırlanma qaydasından bəhs edəcəyik....

Meat lasagna on a white wood background. toning. selective focus

İspanaqlı lazanya necə hazırlanır? – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”

“Gencaile.az” saytının “Yeməyə nə var?” rubrikasında bu gün sizə ispanaqlı lazanya yeməyinin hazıırlanma qaydasından bəhs...

xamali alma piroqu

Xamalı alma piroqu necə hazırlanır?

Məhsullar: – 3 yumurta – 150 qr şəkər tozu – 2 ç.q. vanil – 250 qr xama (10-20%) – 200-250 qr un – 2 ç.q. qabartma tozu –...