tort

Limonlu peçenye necə hazırlanır? – “ŞİRİN SÜFRƏ”

Baxış sayı: 709

Əgər ağız dadınızı dəyişmək və şirin nəsə yemək istəyirsinizsə, bu yazı məhz sizin üçündür, çünki instagram sosial şəbəkəsindəki  “my_ sweet_house_1” səhifəsinə istinadən oxucularımızın görüşünə gələn “Şirin süfrə” rubrikasında limonlu peçenyenin reseptini təqdim edirik.

 

250 q marqarin

1 stəkan şəkər tozu

4 stəkan un

2 yumurta

1 paket qabartma tozu

Sürtgəcdən keçirilmiş 1 limon qabığı

 

Hazırlanması:

Dərin bir qaba marqarin, şəkər tozu və un tökün. Yumurta, qabartma tozu, limon qabığını da əlavə edib, xəmir yoğurun. Sonra xəmirdən qoz böyüklüyündə kündələr düzəldib, yağlanmış listə düzün. 180 dərəcə qızdırılmış sobada rəngi saralana qədər bişirin. Sobanı söndürün, peçenyeni 10 dəqiqə orada saxlayın.

 

Damaq dadınıza uyğun tortların sifariş olunması üçün aşağıdakı səhifəyə müraciət edə bilərsiniz.

https://www.instagram.com/my_sweet_house_1/




Bir cavab yazın

Sizin e-poçt ünvanınız dərc edilməyəcəkdir. Gərəkli sahələr * ilə işarələnmişdir