SirkEli noxud

Yarım saata noxudu necə bişirmək olar?

Baxış sayı: 400

Çox az insan noxudu qaynatmaq prosesinin tez və sadə olduğunu bilir. Əvvəlcədən isladılanda belə, onu yeməyə əlavə etmək üçün bir az vaxt tələb olunur. Ancaq buna baxmayaraq bəzi üsullardan istifadə etməklə bu vaxt itkisini əhəmiyyətli dərəcədə azaltmaq mümkündür.

Beləliklə, həmin kulinariya sirlərini təqdim edirik:

Yarım saata noxudu necə bişirmək olar?

Yağ

Bu sübut edilmiş və təsirli bir üsul olsa da, bir çox evdar qadın bu barədə bilmir. Noxudu sobaya qoyduqdan sonra qaynama anını gözləmək lazımdır.

Bundan sonra, 1-2 yemək qaşığı bitki yağı əlavə edin. Onu kərə yağı ilə də əvəz edə bilərsiniz.

Soda

Soda paxlalıların dadını və keyfiyyətini korlayacağını düşünməyin. Noxuddakı komponentlərə mənfi təsir göstərməyəcək. Soda ən azı on dəqiqə su qaynadıldıqdan sonra daxil edilir.

Noxudun dadlı və yumşaq çıxmasını istəyirsinizsə, duzun mənfi tərəflərini də yadda saxlamalısınız. Çünki o noxudu sərtləşdirə bilər. Buna görə də, sobanı söndürməzdən təxminən üç dəqiqə əvvəl o çıxarılmalıdır.




Bir cavab yazın

Sizin e-poçt ünvanınız dərc edilməyəcəkdir. Gərəkli sahələr * ilə işarələnmişdir