Bölmə:Mətbəx

yemek

Ləvəngi qutabı, 12 dəqiqəyə bişirilən xaş – Azərbaycanda yeni yemək NÖVLƏRİ

Azərbaycan dünyanın ən zəngin, ən dadlı mətbəxinə malikdir. Milli mətbəximiz təkcə xörəklər, onların hazırlanma texnologiyasının üsulları deyil,...

sirniyyat

Nəticəsindən məmnun qalacağınız 4 biskvit resepti

Çox vaxt xanımlarımız bişirdikləri biskvitin yetərincə şişmədiyinə görə şikayət edirlər. “Gencaile.az” nəticəsindən məmnun...

GOBELEK

Göbələkli tava kababı – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”

Göbələyi çoxumuz sevirik, xüsusilə də salatlarda istifadə etməyi xoşlayırıq. “Gencaile.az” saytının “Yeməyə nə var?”...

sud

Süd məhsulları soyuducuda necə saxlanmalıdır?

Sağlıqlı qidalanmağın ilk şərti süd və süd məhsullarından istifadə etməkdir. Tərkibinə görə tez xarab ola bilən bu qidalar alındıqdan sonra soyuq...

metbex

Mətbəxdəki yemək qoxusundan qurtulun – SADƏ ÜSUL

Evdar xanımların daha çox vaxt keçirdiyi yer mətbəxdir. Mətbəxdə hazırlanan hər yeməyin də qoxusu ətrafa yayılır. Xüsusilə yemək bişirdikdən sonra...

kabab

Kababı bu dəfə yuxa ilə hazırlayın – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”

Mətbəxdə fərqli ləzzətllər hazırlamaq istəyənlər daim yeni axtarışlar edirlər. Alışıq olduğumuz yeməkləri fərqli formlarda və dadlarda bişirmək...

PLOV

Tərəvəzli plov necə hazırlanır? – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”

Əgər əksər xanımlar kimi sizi də  “Nə bişirim?” sualı düşündürürsə,  “Gencaile.az” saytının “Yeməyə nə var?”...

edviyyat

Ədviyyatlardan düzgün istifadə qaydaları

Bişirdiyiniz bütün xörəklərin ləzzətli olmağını istəyirsinizsə, ədviyyatlardan düzgün istifadə etmək qaydalarını öyrənməlisiniz....

baliq levengisi

Balıq ləvəngisi necə hazırlanır? – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”

“Gencaile.az” saytının ənənəvi olaraq hər həftənin bazar ertəsi oxucularına təqdim etdiyi “Yeməyə nə var?” rubrikasında bu dəfə...

moloko

Qatılaşdırlımış südü evdə necə hazırlamaq olar?

“Сгущенное молоко” yəni “Qatılaşdırılmış süd”ü sevməyən insan tapmaq mümkün deyil. Lakin çox vaxt xanımlarımız...