Bölmə:Mətbəx
Ləvəngi qutabı, 12 dəqiqəyə bişirilən xaş – Azərbaycanda yeni yemək NÖVLƏRİ
Dek 14, 2017
Azərbaycan dünyanın ən zəngin, ən dadlı mətbəxinə malikdir. Milli mətbəximiz təkcə xörəklər, onların hazırlanma texnologiyasının üsulları deyil,...
Nəticəsindən məmnun qalacağınız 4 biskvit resepti
Dek 13, 2017
Çox vaxt xanımlarımız bişirdikləri biskvitin yetərincə şişmədiyinə görə şikayət edirlər. “Gencaile.az” nəticəsindən məmnun...
Göbələkli tava kababı – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”
Dek 11, 2017
Göbələyi çoxumuz sevirik, xüsusilə də salatlarda istifadə etməyi xoşlayırıq. “Gencaile.az” saytının “Yeməyə nə var?”...
Süd məhsulları soyuducuda necə saxlanmalıdır?
Dek 07, 2017
Sağlıqlı qidalanmağın ilk şərti süd və süd məhsullarından istifadə etməkdir. Tərkibinə görə tez xarab ola bilən bu qidalar alındıqdan sonra soyuq...
Mətbəxdəki yemək qoxusundan qurtulun – SADƏ ÜSUL
Dek 05, 2017
Evdar xanımların daha çox vaxt keçirdiyi yer mətbəxdir. Mətbəxdə hazırlanan hər yeməyin də qoxusu ətrafa yayılır. Xüsusilə yemək bişirdikdən sonra...
Kababı bu dəfə yuxa ilə hazırlayın – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”
Dek 04, 2017
Mətbəxdə fərqli ləzzətllər hazırlamaq istəyənlər daim yeni axtarışlar edirlər. Alışıq olduğumuz yeməkləri fərqli formlarda və dadlarda bişirmək...
Tərəvəzli plov necə hazırlanır? – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”
Noy 27, 2017
Əgər əksər xanımlar kimi sizi də “Nə bişirim?” sualı düşündürürsə, “Gencaile.az” saytının “Yeməyə nə var?”...
Ədviyyatlardan düzgün istifadə qaydaları
Noy 25, 2017
Bişirdiyiniz bütün xörəklərin ləzzətli olmağını istəyirsinizsə, ədviyyatlardan düzgün istifadə etmək qaydalarını öyrənməlisiniz....
Balıq ləvəngisi necə hazırlanır? – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”
Noy 20, 2017
“Gencaile.az” saytının ənənəvi olaraq hər həftənin bazar ertəsi oxucularına təqdim etdiyi “Yeməyə nə var?” rubrikasında bu dəfə...
Qatılaşdırlımış südü evdə necə hazırlamaq olar?
Noy 18, 2017
“Сгущенное молоко” yəni “Qatılaşdırılmış süd”ü sevməyən insan tapmaq mümkün deyil. Lakin çox vaxt xanımlarımız...
SON MÜZAKİRƏLƏR