Bölmə:Mətbəx

Steyk salatı

Od çərşənbəsi menyusu

Artıq Novruz bayramına o qədər də çox vaxt qalmayıb.  Bu gün ikinci çərşənbəni – Od çərşənbəsini qeyd edirik. Və demək olar ki, çox ailələr...

tursu qovurma

Turşu qovurması necə hazırlanır? – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”

“Gəncaile.az” saytının xanımları “bu gün nə bişirim” düşüncəsindən azad edən  “Yeməyə nə var?” rubrikası bu gün...

portagal

Portağal mürəbbəsi necə hazırlanır?

Mürəbbə çay süfrələrinin olmazsa olmazlarındandır. Xüsusilə də hər fəslin özünə uyğun meyvələri ilə hazırlandıqda daha da ləzzətli olur....

levengi

Su çərşənbəsi menyusu

Bu gün Novruzun ilk müjdəçisi Su çərşənbəsini qeyd edirik. Təbii ki, belə xüsusi günlərdə ailə bir süfrə başına yığışır, masaya dadlı təamlar...

Gul kelemi kotleti

Gül kələmindən kotlet necə hazırlanır? – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”

“Gencaile.az” saytının hər həftənin bazar ertəsi oxucularına təqdim etdiyi “Yeməyənə var?” rubrikasında bu dəfə gül kələmi...

et

Əti necə bişirək ki, dadlı və yumşaq olsun?

Dadlı və təzə ət seçmək qabiliyyəti də bir incəsənətdir. Etiraf etməliyik ki, bunu hər kəs bacarmır. Güvənəcəyiniz qəssab tanışınız və...

salat

Qozlu-bibərli salat – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”

“Gencaile.az” saytının “Yeməyə nə var?” rubrikasında bu dəfə dadından doymayacağınız ispanaqlı göbələk dolmasının hazırlanma...

kotlet

Kələm kotleti necə hazırlanır? – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”

“Gencaile.az” saytının hər həftənin bazar ertəsi oxucularına təqdim etdiyi “Yeməyə nə var?” rubrikasında bu dəfə sizə kələm...

halva

Umac halvası belə bişirilir – RESEPT

Azərbaycan mətbəxinin ən qədim və ləzzətli şirniyyat növlərindən biri halvadır. Əsasən orucluqda və yas mərasimlərində çalınan halva əvvəllər...

sorba

Soyuq havaların can dərmanı: qış şorbası – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”

Qış fəslinin gəlməsi və havaların soyuması mətbəxlərdə daha çox şorbaların bişirilməsinə təkan verir. Çünki şorbaların tərkibi adətən vitamin...